جهت کسب اطلاعات در مورد
دانشگاه اصفهان
از تلفن ثابت با شماره 9099072850 تماس حاصل فرمایید.
بدون پیش شماره از سراسر کشور
از ساعت 8 صبح تا 1 بامداد حتی ایام تعطیل
در صورت شلوغی خطوط، با شماره 9099072950 تماس حاصل فرمایید
معرفی دانشگاه اصفهان
جمعي از پزشكان اصفهان در جهت تأسيس آموزشگاه عالي بهداري با تلاش و پشتكار خود موفق شدند موافقت احداث مركز آموزش عالي بهداري را كه پايهگذاري دانشگاه اصفهان امروز است را جلب نمايند.
با موافقت تأسيس آموزشگاه عالي بهداري در سال ۱۳۲۵ و افزايش تعداد متقاضيان شركت كنندهي در اين آموزشگاه، زمينهاي هزار جريب تا نزديكي كوه صفه، براي برپايي عظمتي با شكوه به نام دانشگاه اصفهان مهيا گرديد.
پس از تأسيس و انتقال آموزشگاه عالي بهداري به منطقهي هزار جريب، دانشكدهي پزشكي نيز در ۷ آبان ماه ۱۳۲۹ در كنار همان آموزشگاه احداث گرديد. در سال ۱۳۳۵ قدم ديگري در جهت تعالي دانشگاه اصفهان برداشته شد كه آن، تأسيس دانشكدهي داروسازي در كنار پزشكي بود. پس از تأسيس دانشكدهي داروسازي، در ديماه ۱۳۳۷ دانشكدهي ادبيات با برپايي دو رشتهي تحصيلي زبان و ادبيات فارسي و انگليسي در كوي شاهزاده ابراهيم، گسترش رشتههايي چون زبان و ادبيات فرانسه(۱۳۳۸) ، زبان و ادبيات ارمني(۱۳۳۹) ، زبان و ادبيات عرب(۱۳۳۱) ، تاريخ و جغرافيا(۱۳۴۵) ، گروه علوم اجتماعي(۱۳۴۸) و انتقال اين دانشكده در سال ۱۳۴۸ از كوي شاهزاده ابراهيم به مجموعهي دانشكدههاي واقع در هزار جريب رونقي تازه به دانشگاه اصفهان بخشيد.
مرداد ماه سال ۱۳۴۳ يادآور خاطرهي تأسيس دانشكدههاي علوم و علوم تربيتي و روانشناسي به همت تلاش پيگير و بيوقفهي استاداني چون دكتر فاروقي ميباشد. در اواخر سال ۱۳۴۷ با شكلگيري كلي دانشگاه اصفهان مدرسهي عالي كورش كبير به اين دانشگاه الحاق گرديد و در همان سال نيز دانشكدهي علوم اداري و اقتصاد در دانشگاه تأسيس شد. در سال ۱۳۶۵ پس از سه دهه دانشكدههاي علوم پزشكي از دانشگاه اصفهان جدا شدند و راهي جداگانه برگزيدند .
دانشگاه اصفهان یکی از دو دانشگاه بزرگ دولتی شهر اصفهان است. موقعیت فیزیکی این دانشگاه به گونهای است که در مجاورت دروازه شیراز قرار گرفته و با وسعتی نزدیک به ۳۰۰ هکتار یکی از بزرگترین دانشگاههای ایران است. دانشگاه دیگر بزرگ دولتی اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان است که در سوی دیگر اصفهان و در حومه شهر، قرار گرفتهاست. پس از تصویب قانون تأسیس وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۳۶۲ دانشکدههای پزشکی، داروسازی و بهداشت دانشگاه اصفهان به عنوان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان اصفهان مستقل از دانشگاه اصفهان شناخته شد.
دانشکده های دانشگاه اصفهان
دانشکده ادبیات و علوم انسانی
دانشکده حقوق
دانشکده شیمی
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی
دانشکده اهل بیت (علیهم السلام)
دانشکده فنی و مهندسی:
گروه مهندسی برق
گروه مهندسی مکانیک
گروه مهندسی عمران
دانشکده مهندسی صناعت
دانشکده مهندسی کامپیوتر
دانشکده علوم
دانشکده علوم و فناوریهای نوین
دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی
دانشکده زبانهای خارجی
دانشکده علوم اداری و اقتصاد
دانشکده علوم جغرافیایی و برنامهریزی
دانشکده حمل و نقل
دانشکده آموزشهای مجازی