جهت کسب اطلاعات در مورد
دانشگاه اصفهان
از تلفن ثابت با شماره 9099072850 تماس حاصل فرمایید.
بدون پیش شماره از سراسر کشور
از ساعت 8 صبح تا 1 بامداد حتی ایام تعطیل
در صورت شلوغی خطوط، با شماره 9099072950 تماس حاصل فرمایید
معرفی دانشگاه اصفهان
جمعی از پزشكان اصفهان در جهت تأسیس آموزشگاه عالی بهداری با تلاش و پشتكار خود موفق شدند موافقت احداث مركز آموزش عالی بهداری را كه پایهگذاری دانشگاه اصفهان امروز است را جلب نمایند.
با موافقت تأسیس آموزشگاه عالی بهداری در سال ۱۳۲۵ و افزایش تعداد متقاضیان شركت كنندهی در این آموزشگاه، زمینهای هزار جریب تا نزدیكی كوه صفه، برای برپایی عظمتی با شكوه به نام دانشگاه اصفهان مهیا گردید.
پس از تأسیس و انتقال آموزشگاه عالی بهداری به منطقهی هزار جریب، دانشكدهی پزشكی نیز در ۷ آبان ماه ۱۳۲۹ در كنار همان آموزشگاه احداث گردید. در سال ۱۳۳۵ قدم دیگری در جهت تعالی دانشگاه اصفهان برداشته شد كه آن، تأسیس دانشكدهی داروسازی در كنار پزشكی بود. پس از تأسیس دانشكدهی داروسازی، در دیماه ۱۳۳۷ دانشكدهی ادبیات با برپایی دو رشتهی تحصیلی زبان و ادبیات فارسی و انگلیسی در كوی شاهزاده ابراهیم، گسترش رشتههایی چون زبان و ادبیات فرانسه(۱۳۳۸) ، زبان و ادبیات ارمنی(۱۳۳۹) ، زبان و ادبیات عرب(۱۳۳۱) ، تاریخ و جغرافیا(۱۳۴۵) ، گروه علوم اجتماعی(۱۳۴۸) و انتقال این دانشكده در سال ۱۳۴۸ از كوی شاهزاده ابراهیم به مجموعهی دانشكدههای واقع در هزار جریب رونقی تازه به دانشگاه اصفهان بخشید.
مرداد ماه سال ۱۳۴۳ یادآور خاطرهی تأسیس دانشكدههای علوم و علوم تربیتی و روانشناسی به همت تلاش پیگیر و بیوقفهی استادانی چون دكتر فاروقی میباشد. در اواخر سال ۱۳۴۷ با شكلگیری كلی دانشگاه اصفهان مدرسهی عالی كورش كبیر به این دانشگاه الحاق گردید و در همان سال نیز دانشكدهی علوم اداری و اقتصاد در دانشگاه تأسیس شد. در سال ۱۳۶۵ پس از سه دهه دانشكدههای علوم پزشكی از دانشگاه اصفهان جدا شدند و راهی جداگانه برگزیدند .
دانشگاه اصفهان یکی از دو دانشگاه بزرگ دولتی شهر اصفهان است. موقعیت فیزیکی این دانشگاه به گونهای است که در مجاورت دروازه شیراز قرار گرفته و با وسعتی نزدیک به ۳۰۰ هکتار یکی از بزرگترین دانشگاههای ایران است. دانشگاه دیگر بزرگ دولتی اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان است که در سوی دیگر اصفهان و در حومه شهر، قرار گرفتهاست. پس از تصویب قانون تأسیس وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۳۶۲ دانشکدههای پزشکی، داروسازی و بهداشت دانشگاه اصفهان به عنوان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان اصفهان مستقل از دانشگاه اصفهان شناخته شد.
دانشکده های دانشگاه اصفهان
دانشکده ادبیات و علوم انسانی
دانشکده حقوق
دانشکده شیمی
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی
دانشکده اهل بیت (علیهم السلام)
دانشکده فنی و مهندسی:
گروه مهندسی برق
گروه مهندسی مکانیک
گروه مهندسی عمران
دانشکده مهندسی صناعت
دانشکده مهندسی کامپیوتر
دانشکده علوم
دانشکده علوم و فناوریهای نوین
دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی
دانشکده زبانهای خارجی
دانشکده علوم اداری و اقتصاد
دانشکده علوم جغرافیایی و برنامهریزی
دانشکده حمل و نقل
دانشکده آموزشهای مجازی